Vransko Summer Night – tudi letos združena zabava in dobrodelnost

vranskoSN1076 _etd

Že 12. leto zapored se je konec junija na Vranskem odvila že tradicionalna zabava Vransko Summer Night, ki je letos več tisočim obiskovalcem prvič postregla s kar 3 dnevi zabave za vse glasbene okuse. 

Preko 30 priznanih slovenskih in hrvaških glasbenih izvajalcev je v treh dneh dogajanja na Vransko privabilo nekaj tisočglavo množico zabave željnih obiskovalcev od blizu in daleč. Niti dež ni zmotil otvoritvenega večera prireditve. “En navaden koncert bi bil super, uživali bi in pozabili nanj do naslednjega leta. A to, da smo v največjem nalivu peli najlepše pesmi tik pred odrom, tega se bom spominjala tudi čez 50 let”, je dodala navdušena obiskovalka. So pa več sreče z vremenom organizatorji imeli v nadaljevanju dogajanja, v petek in soboto, ko so obiskovalcem ponudili najbolj priznane slovenske glasbenike, od narodno-zabavnih, do rockerskih in elektronskih zvrsti.

Poleg odlične glasbe, dobre družbe in številnih obiskovalcev, je tudi letos prireditev potekala v dobrodelnem duhu, kjer smo se Slovenci ponovno združili in izkazali. Organizatorji so ponovno dokazali, da Vransko Summer Night  ni le še en glasbeni dogodek, ampak dogodek z dušo in srcem. Z izkupičkom od vstopnic, prodaje pijač, sponzorji, nastopajočimi in ostalimi so organizatorji zbrali preko 3.000 evrov, obiskovalci pa so na dogodku donirali še dodatnih 300 evrov, poleg poslanih SMS sporočil. Celoten izkupiček bo namenjen 11-letni Aniti za nujno potrebno operacijo v ZDA in tako bo dodan košček k njeni ozdravitvi, z željo, da se mlada in pogumna deklica postavi na svoje noge in prihodnje leto kar sama zakoraka na veliki oder Vransko Summer night-a.

Pravilno ste prebrali – prihodnje leto se sliši še tako daleč, a organizatorji so z mislimi že tam. Da ponovno pripravijo zabavo, ki je še dolgo ne boste pozabili.

Vransko Summer Night 2015 – se vidimo kmalu!

Ostale fotografije si lahko pogledate v FOTOGALERIJI.

Komentarji