Vransko Summer Night 2015 vabi mlade glasbene izvajalce

Organizator dogodka daje priložnost vsem mladim, še neuveljavljenim, glasbenim skupinam in izvajalcem, da se prijavijo na razpis in si zagotovijo nastop na velikem odru dogodka Vransko Summer Night 2015, ob boku najbolj priljubljenih slovenskih in tujih glasbenih skupin ta hip!

razpis_fb

I. UVOD
Organizator dogodka daje priložnost vsem mladim, še neuveljavljenim, glasbenim izvajalcem iz zvrsti:
- ROCK 
- HOUSE 
- NARODNO-ZABAVNA
- DALMATINSKA
da se prijavijo na razpis in si zagotovijo nastop na dogodku Vransko Summer Night 2015, ob boku najbolj priljubljenih slovenskih in tujih glasbenih izvajalcev,  26. in 27. 6. 2015, na Vranskem.

Za glasbeni zvrsti narodno-zabavna in dalmatinska glasba izbiramo po enega izvajalca, za glasbeni zvrsti house in rock pa po dva zmagovalca. To je skupaj 6 izvajalcev, ki bodo nastopili na dogodku.

II. POGOJI SODELOVANJA
Prijava mora vsebovati:
- Najmanj 3 demo posnetke z avtorskimi skladbami ali video posnetke (youtube povezava),
- Kratek opis skupine,
- Najmanj eno fotografijo skupine,
- Kontakt skupine (kraj bivanja članov, e-mail, telefonska številka),
- Pripis za katero glasbeno zvrst se izvajalec prijavlja.

III. POTEK RAZPISA
29. 3. 2015 bo razpis objavljen na facebook strani Vransko Summer Night in na spletni strani www.vranskosummernight.si in www.mladismo.si. Izvajalci pošljejo vse potrebne materiale za prijavo najkasneje do 17. 4. 2015.  Strokovna komisija v imenu organizatorja preveri ustreznost prijav in vsi, ki izpolnjujejo pogoje, določene s tem razpisom, sodelujejo v facebook glasovanju, ki se prične 18. 4. 2015. Na facebook strani Vransko Summer Night bodo objavljene fotografije vseh izvajalcev v posebnem albumu “Predizbor za Vransko Summer Night 2015″ + ime glasbene zvrsti. Fotografije, ki do vključno 30. 4., do 23:59., zberejo največ všečkov, bodo zmagovalke razpisa za posamezno glasbeno zvrst po naslednjem ključu:
- ROCK (prvi dve fotografiji z največ všečki)
- HOUSE (prvi dve fotografiji z največ všečki)
- NARODNO-ZABAVNA (prva fotografija z največ všečki)
- DALMATINSKA (prva fotografija z največ všečki)

Zmagovalci v vsaki posamezni glasbeni zvrsti bodo nastopili na Vransko Summer Night 2015. V kolikor dva izvajalca zbereta enako število všečkov, o zmagovalcu odloči strokovna komisija v imenu organizatorja.

Časovnica:
Objava razpisa: 29. 3. 1015
Rok za oddajo prijave: 17. 4. 2015
Pričetek glasovanja na facebooku: 18. 4. 2015
Zaključek glasovanja na facebooku: 30. 4. 2015, ob 23.59
Razglasitev zmagovalcev: 2. 5. 2015 (na facebook strani Vransko Summer Night)

Prijave je potrebno poslati na elektronski naslov: vranskosn@gmail.com. V polje »zadeva« (subject) vpišite: “Prijava na razpis Vransko Summer Night 2014″.

IV. ZAKLJUČEK
S prijavo na ta razpis, se skupine strinjajo z vsemi pogoji, navedenimi v tem razpisu.
Organizator za nastop izvajalcev in stroškov povezanih z nastopom nima nobenih finančnih obveznosti. V primeru ugotovljenih hujših kršitev facebook pravil pri zbiranju všečkov ali pravil tega razpisa, ima strokovna komisija možnost, da takšno skupino izloči iz sodelovanja pri razpisu.

Se vidimo na Vransko Summer Night 2015!

Komentarji